Vibor-A är en spansk rackettillverkare som har sin bas i Madrid. All tillverkning, design och utveckling sker på deras anläggning i Padelns huvudstad, Madrid. De har rackets i toppklass som passar alla typer av spelare, allt från motionärer till spelare i den absoluta världseliten. 
Vibor-A har skapat sig ett rykte som en av världens främsta rackettillverkare och ligger i framkant gällande innovation och nytänk.
Känsla är Vibor-As ledord när nya rackets kommer till världen. Samtliga rackets är helt handgjorda och går igenom ett stort antal tester för att säkerställa kvalitén innan de lastas för leverans. 
Vi har ett brett sortiment av rackets med olika spelegenskaper, detta för att kunna erbjuda ett racket för just din spelstil. 
Vibor-A Sverige startade upp sin verksamhet under hösten 2017 och är baserat i Linköping, Stockholm och Malmö. Vi ser Padel som en fantastisk sport med stor utvecklingspotential i Sverige och vi kommer göra allt vi kan för att representera och vårda varumärket Vibor-A på bästa sätt. 
Väljer Ni Vibor-A så får Ni bästa tänkbara förutsättningar för att utveckla ert spel.