Äntligen är dem här!

Bullpadel 2020 finns äntligen hos oss på Padelexperterna. Vi har alla proline rackets, även dem nya Hack Comfort och Vertex Comfort. Kort information om racken och nyheterna:

  • Nytt HACK 2: Bullpadel lanserar ett helt nytt HACK 2 som är Paquito Navarros racket med en hybridform som är en blandning mellan diamantformat och runt. Nyhet för hack 2020 är Tricarbon ett nyutvecklat kolfiber som ersätter 18K på HACK 2 och HACK CONTROL. Det nya kolfibret tricarbon är 20-30% lättare än vanligt kolfiber och snabbare. Dessutom är spelkänslan skönare och inte lika stum i jämförelse med 18K. Ännu en nyhet för 2020 är att hack och hack control kommer med hesacore monterat.
  • Nytt racket FLOW: Alejandra Salazars nyutvecklade racket i ett oversizeformat för en perfekt balans och sweetspot. Lägre vikt lämpad för många spelare.
  • VERTEX 2 W: En lättare modell som också passar spelare med tendens till padelarmbåge. Nu med ruggad yta TOP SPIN.
  • Ny produktlinje COMFORT: för de spelare som vill ha HACK 2 och VERTEX 2 med en ökad komfort. HACK COMFORT och VERTEX 2 COMFORT är något enklare utan HESACORE, CUSTOM WEIGHT och VIBRADRIVE och med ett ytskikt av FIBRIX som är en blandning av kolfiber och glasfiber och som därmed är något mjukare än 100% kolfiber. Dessa två racketar ersätter K4 Pro och WING 2. Vi är säkra på att dessa racketar kommer att intressera många spelare. VERTEX 2 COMFORT kommer att vara Juan Tellos tävlingsracket.
  • Ny skumgummikärna ADAPTIA: vi har tagit fram det senaste EVA-gummit MULTIEVA som är en blandning av EVA med olika densitet för att bättre adaptera/anpassa sig till både snabba och långsamma bollhastigheter. Denna nya skumgummikärna kommer att finnas på samtliga racketar inom PROLINE och AVANT LINE.